Hogyan adtam le a testsúlyom 50%-át: egy 64 kilós fogyás története

Ez a történet Harangi Edináról szól, egy nőről, aki 26 évesen 127 kiló volt, így nagyon közel került a gyógyíthatatlan betegségekhez.

Edina rájött, hogy nem akarja egy cukorbeteg, kövér nő életét élni. Más utat választott.

“Tudtam, hogy komoly lépésekre kell elszánnom magam, ahhoz, hogy lefogyhassak. Hihetetlenül nyomorultul éreztem magam, amikor alig bírtam felhúzni a 112-118 centis derekamra az XXXL-es nadrágot. A gombokat is sűrűn kellett cserélnem rajtuk, mert nem sokáig bírták a gyűrődést.

Egy normális póló megtalálása is igazi kihívásnak bizonyult. Az XXL-es pólók mindig felcsúsztak, a hosszabbak pedig szorítottak ülés közben. Aludni sem tudtam, amikor a kanapén vagy az ágyban feküdtem, úgy éreztem magam, mint egy partra vetett bálna.

A gyerekkori problémáim miatt híztam el ennyire.

Egész életemben képtelen voltam szünet nélkül lefutni egy teljes kilométert.

2015-ben, már 127 kiló voltam, közel a cukorbetegséghez.

Elhatároztam, hogy megváltoztatom az életem. Nagyon aggódtam a férjem miatt, nem akartam, hogy a gondatlanságom miatt özvegy legyen belőle.

Elkezdtem fogyókúrázni, ahogy ilyenkor mindenki.

Minden fogyókúra ugyanazon az elven működik: ha kevesebb kalóriát viszel be, mint amennyit elégetsz, akkor a súlyod csökkenni fog.

De ismeretlen okok miatt előfordulhat, hogy a súlyod nem változik, sőt, néha még hízhatsz is. A fogyókúrás visszaesések igen gyakoriak.

Néhány hónapnyi diétázás után rájöttem, hogy a kalóriacsökkentés nem elég. Kellett valami más, valami hatékony.

Így, elkezdtem lejárni egy konditerembe, de így sem értem el a megfelelő eredményt. Az a sok testi és lelki gyötrelem, a lemondás a kedvenc ételeimtől - mindezek eredménytelenül - ezek mind kiváltó okai voltak a hanyatlásomnak.

Elkezdtem keményen piálni, és azt a kevés súlyt is visszahíztam, amit nehéz munkával leadtam, és még plusz 8 kilót.

Egyértelművé vált számomra, hogy ez így nem mehet tovább, és amikor a férjem elhagyott, rájöttem, hogy magamért kell harcolnom.

Az új életem egy időponttal kezdődött a pszichoterapeutámhoz. El tudom képzelni, milyen szánalmasnak tűnhettem: egy 127 kilós túlsúlyos nő, ahogy a könnyei törölgetése közben panaszkodik a nyomorult életéről.

Végül minden gondomat sikerült megbeszélnünk. Az orvos számára nyilvánvaló volt, hogy a túlsúlyom megvisel lélektanilag, ezért arra a problémára kerestük a megoldást.

Amit az én kedvenc orvosom, Dr. Orsós Katalin meg is tudott adni. Nem, nem egy pszichoterápiás tanfolyamról volt szó. A megoldás minden problémámra egy kis doboznyi Chocolate Slim koktél volt.

Amikor elfogadtam ezt az ajándékot, elképzelni sem tudtam, hogy minden ennyire egyszerű lehet.

Természetesen, azonnal kikérdeztem Katalint a termék részleteiről. Röviden: A Chocolate Slim egy vadonatúj fogyasztó termék, pontosabban, egy gyors zsírégető. A terméket pont úgy kell fogyasztani, ahogy az a leírásban meg van adva. Közben még fogyókúrázni sem kell. (További információ a gyártó hivatalos weboldalán található )

Ezek után, többet szerettem volna megtudni erről a termékről, és találtam egy tudományos cikket , ami részletes magyarázattal szolgált. Nem volt több kétségem.

Nem hittem volna, hogy a fogyás ennyire könnyű és finom lehet!

A Chocolate Slim összetétele annyira különleges! A felgyorsult anyagcserének és a test méregtelenítésének hála, a fogyás nagyon intenzív! Pontosan erre volt szükségem.

A Chocolate Slim megvásárolható az interneten. Az italt még nem árusítják boltokban.

Meglátogattam az oldalt, ahol rendeltem is egy dobozzal (azon kívül, amit az orvos adott) a Chocolate Slim koktélból. Nagyon kényelmes, hogy nem kell előre kifizetni, így egyszerűbb az élet.

Megjegyezném, hogy a második csomagot ki sem kellett nyitnom. Már az első is bőven elég volt.

Nem akarok mellébeszélni, az egészségem megőrzéséért, heti egy alkalommal továbbra is sportoltam (el akartam kerülni a cukorbetegség tüneteit, mert a Chocolate Slim koktél segítségével, azt ehettem, amit csak akartam)

Alig két héttel később, teljesen ledöbbentett az eredmény - 8,3 kilót fogytam! El se akartam hinni, hogy mi történik a testemmel. Olvadtak rólam a kilók , a testem vékonyabbá, az alakom pedig csinosabbá vált a szemem előtt! A légszomjam is teljesen eltűnt. És egyre népszerűbb lettem a férfiaknál , miközben bármit megehettem!!!!

Csak a lusta emberek nem tudnak így lefogyni!

Egyetlen csomag 3 hónapra volt elég!

Rengeteg pénzt költöttem új ruhákra. A méretem kéthetente változott. XXL-es pólókkal kezdtem, most pedig M-est hordok .

2016.04.12. A testsúlyom 66 kiló volt - 61 kilóval kevesebb , mint a depresszió előtt. Végül, a Chocolate Slim koktélnak köszönhetően, 64 kilótól szabadultam meg .

Lenyűgöző, nem igaz?

Ez a fogyási élmény ráébresztett, hogy bármire képes vagyok. Úgy érzem magam, mintha a világ ura lennék. Sosem éreztem magam jobban és boldogabban! Az életem fő célja a testi egészségem javítása volt. Nos, ez már sikerült.

Majd később elválik, hogy melyik problémám lesz a következő a listán.

Ne halogassátok a fogyást, észre sem veszitek, és évente 10 kilót híztok, és ekkor már késő lesz bármit is tenni. Ráadásul a Chocolate Slim koktéllal el sem hinnétek, mennyire egyszerű a fogyás.

Az eredeti Chocolate Slim csak a beszállító HIVATALOS weboldalán rendelhető meg. Itt van a link a weboldalukhoz .

Címkék Fogyás Egészség

Béla

Edina, te vagy a LEGJOBB! A történeted igazán erős motiváció! Egyébként én is megrendeltem ezen a weboldalon .

Gergő

Milyen nagyszerű nő vagy! Egy követendő példa, aki reményt ad minden embernek a világon. Talán én is megrendelem a Chocolate Slim koktélt

Réka

Igen, a Chocolate Slim koktél rajtam is segített! Most már van mire büszkének lennem!

Nóra

Ez igen! Én is megrendelem a Chocolate Slim-et ! Ha meg akarod változtatni a világot, magaddal kell elkezdeni! Úgyhogy én el is kezdem:))

Virág

Edina, nagyon király vagy! Én is használtam a Chocolate Slim italt, és sikerült is lefogynom, de nem ennyit.

Tivadar

Már 2 hónapja fogyasztom a Chocolate Slim koktélt, és 35 kilót fogytam!!!

Petra

Kiváló termék!

Laci

Haha! Micsoda alak volt az ex-férje! Biztos nem számított rá, hogy ennyire le tud fogyni majd!:)))

Csaba

Ez a történet nagyon megindító! Én is megrendelem a Chocolate Slim-et !

Ivett

Már 2 hónapja fogyok a Chocolate Slim ital segítségével. Az eredmény majdnem -30 kiló! Érdekes volt egy hasonló történetet olvasni. Nem volt konkrét okom lefogyni, de amikor 20 évesen belenéztem a tükörbe, feltűnt, hogy egy kövér NŐ áll velem szemben!!! Szörnyen éreztem magam, mert a barátom csak 60 kilós volt! El tudjátok képzelni, hogy néztünk ki egymás mellett...? Arra gondoltam, hogy a Chocolate Slim segíthet, ezért azonnal elkezdtem használni. A barátom mindenben támogatott. Megrendeltük a Chocolate Slim koktélt, és nem hittünk a szemünknek, amikor már az első hét után 5 kilót fogytam! Örülök, hogy nem kínoztam magam feleslegesen fogyókúrával, új étrend kialakításával, vagy ilyesmivel. A Chocolate Slim az én egyetlen fogyókúrám, másban nem is hiszek. Ezért minden túlsúlyos embernek bátran ajánlom - ne essetek kétségbe, a Chocolate Slim jelenti a tökéletes megoldást! Edina, köszönöm, hogy megosztottad a történeted!