Med Info

A Közegészségügyi Hivatal veszélyre hívta fel a figyelmet

A cikk írója:

Dr. Kovács Péter

Táplálkozási szakértő

pic

A tökéletes, modell alkat iránti hajsza során, a nők túllépték a piac leghatékonyabb zsírégető koktéljának ajánlott napi beviteli mennyiségét, ami anorexiához vezetett. Az orvosok szeretnék felhívni a figyelmet a termék használati utasításainak betartásának fontosságára, hiszen csak így érhető el fokozatos, az egészségre is biztonságos fogyás.

Az orvosi segítségre szoruló páciensek átlagosan heti 10 kg-ot fogytak a termék használata mellett. Általában, a zsírleszíváshoz hasonló beavatkozások nélkül, legfeljebb 1,5 kg-ot képes lefogyni egy átlagos felnőtt, 7 nap alatt. Ezzel a fogyasztó koktéllal azonban olyan esetekről is beszámoltak, ahol a lányok 30 kg-ot adtak le egy hónap alatt.

Először, a drámai fogyás fellelkesíti a nőket, de ez később aggodalommá csap át. A kilók még a termék használatának befejezését követően is folyamatosan eltűnnek, még a szénhidrátban gazdag ételek fogyasztása során is (gyorsételek, péksütemények, cukros dolgok).

pic

A Chocolate Slim használatával lefogyott emberek egészségügyi állapota a termék alkalmazása során teljesen rendben volt. Émelygés, hányinger, mérgezésre utaló tünet, vagy bármilyen más mellékhatás nem jelentkezett a termék fogyasztása alatt.

A csokoládé ízű Chocolate Slim nem jelent veszélyt az emberi szervezet számára. A termékben fellelhető, alapos odafigyeléssel összeválogatott minőségi alapanyagoknak köszönhetően, a Chocolate Slim hatékonyan csökkenti az édességek utáni sóvárgást, és szabályozza az étvágyat. A különböző rostok, a savófehérjék, a kakaó, a szójalecitin, a glükomannán, valamint az összetett vitaminok és ásványi anyagok mind zsírégető és tisztító hatással vannak a szervezetre, feltéve, ha nem lépjük túl a napi ajánlott 30 grammos bevitelt.

A szükséges mennyiséget egy dietológiával és kiegyensúlyozott táplálkozással foglalkozó szakértő állította össze, hogy a fogyás folyamata teljesen biztonságos lehessen. A termék utasítások szerinti használatával teljesen kizárt, hogy az bármilyen kárt okozzon a szervezetben a heti 2-3 kilós biztonságos fogyás mellett.

Az elvégzett felmérések megerősítették, hogy a rövid idő alatt sokat fogyott emberek mind a zsírégető koktél túlzott használatának áldozatai lettek. Az első eredmények láttán a nők nem tudták megállni, hogy ne lépjék túl az ajánlott mennyiséget, így a Chocolate Slim normális adagjának hatszorosát fogyasztották el! Az így előidézett gyors súlyveszteség végül anorexiához vezetett.

pic A Chocolate Slim hivatalos beszállítójának weboldala

Statisztikákkal kimutatták, hogy a népszerű, patikákban kapható gyógykészítmények csupán a túlsúlyos emberek 17%-án segítenek, míg a Chocolate Slim az esetek 98,8%-ában elégeti a bőr alatt felhalmozott zsírfelesleget, és csökkenti a test térfogatát.

Emiatt viszont megnő a kockázata annak, hogy a páciensek túllépik a napi előírt mennyiséget.

Ne feledjük: a túlsúly leadása csak abban az esetben nem okoz kárt a szervezetben, ha az fokozatosan történik. Ezért fontos, hogy a napi ajánlott mennyiségnél ne fogyasszunk többet a koktélból, a jelenlegi testsúlyunktól függetlenül.

pic A Chocolate Slim megvásárlása

A cikk írója:

pic

Dr. Kovács Péter

Táplálkozási szakértő

Több, mint 14 év tapasztalat

Egy 30 napos, 67 túlsúlyos emberen elvégzett tanulmány eredményei:

  • Szembetűnő eredmények az összes résztvevőnél. A páciensek átlagosan 4-27 kg-tól szabadultak meg
  • Az esetek 97%-ában jelentős javulás volt tapasztalható az általános egészségügyi állapot és az emésztő rendszer működése terén
  • Az anyagcsere jelentősen felgyorsult, az arcbőr állapota sokat javult

Hivatalosan is bebizonyították, hogy

a Chocolate Slim használata elengedhetetlen a túlsúlyban szenvedők számára. A biztonságos fogyás érdekében fontos, hogy a napi előírt adagnál (30 g) ne fogyasszunk többet.

pic A Chocolate Slim megvásárlása

A cikk hozzászólásai

pic
Anna77

Már ismertem ezt a terméket, de soha sem gondoltam volna, hogy a helytelen használat ilyen drasztikus következményeket vonhat maga után, mint az anorexia.

pic
Katalin

Ez egy nagyon komoly betegség, amiből nincs visszaút. Ezek után szinte lehetetlen visszaszerezni a normális kinézetünket. Lányok, ne lépjétek túl az előírt adagot! Ne kövessétek el újra más hibáját!

pic
Tímea

Az egyik barátnőm megszállottan modell alkatot akart faragni magának. Én is az ő hibájába estem. Születésünktől fogva, nem voltunk kimondottan vékonyak, de nagyon szerettük a finom ételeket. A legnagyobb hiba, amit elkövethet az ember, a lefekvés előtti nassolás, különös tekintettel a fánkokra és az egyéb édességekre. Rengeteg dolgot kipróbáltunk, különböző étvágycsökkentő gyógyszereket és kapszulákat, de őszintén szólva, mind csak felesleges pénzkidobás volt! Soha nem gondoltam volna, hogy rátalálok a megoldásra. Miután hallottam a Chocolate Slim-ről, eldöntöttem, hogy kockáztatni fogok és kipróbálom. Mint azt láthatjátok, most már sokkal jobban nézek ki, és jobban is érzem magam. Természetesen, soha sem léptem túl az előírt adagot. Azt tanácsolom, ti is próbáljátok ki!

pic